Protokoller

Fırat Üniversitesi İle Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında çeşitli eğitim programlarına ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.

Karşılıklı hazırlanan protokolü Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ile Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş imzaladı.

Protokol kapsamında, Elazığ il sınırları içerisinde yer alan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında, eğitim niteliği ile ilgili öncelikli olarak belirlenmiş alanlar başta olmak üzere, taraflarca uygun görülen tüm alanlarda planlı çalışmalar yürüterek, özellikle yönetici, öğretmen ve öğrencilerin başarı seviyelerini yükseltecek olan tüm eğitim hizmetlerinin niteliğinin artırılması amaçlanmaktadır.

On maddeden oluşan protokol kapsamında, Eğitim-Öğretim, Eğitim Yönetimi, Ders Dışı Etkinlikler ve Akademik Çalışmalar temel alanlarında karşılıklı işbirliği yapıldı.

Protokol imza töreninde konuşan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, bu protokolün her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyerek, Fırat Üniversitesi olarak kamu kurum ve kuruluşları ile paydaşları olan tüm kesimlerle işbirliği yaptıklarını söyledi.

Elazığ Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş ise, Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her konuda Fırat Üniversitesinin yanlarında olduklarını belirterek, protokolün hayırlı olmasını diledi.

Protokol imza töreninde, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Asiltürk ile Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rifat Çolak da hazır bulundu.